OM OS

Historie


Revisionsfirmaet Ole Vestergaard, Statsautoriserede Revisorer, blev etableret den 1. marts 1997 af statsautoriseret revisor Ole Vestergaard. Virksomheden blev etableret uden køb af kunder, og den organiske vækst har været kendetegnende for virksomheden gennem alle årene.

Firmaet blev drevet fra privatboligen indtil marts 2000, hvor firmaet flyttede til et nyindrettet kontorhus (det gamle bageri i Asferg). Disse lokaler blev efterhånden for trange, og i januar 2008 flyttede revisionsfirmaet ind i det gamle Purhus Rådhus, hvor der var nyindrettet 800 m2.

Forud for etableringen i 1997 var der gået 15 år med ansættelse hos det landsdækkende revisionsfirma Mortensen & Beierholm A/S, Statsautoriserede Revisorer, hvor Ole Vestergaard efter bestået eksamen blev beskikket som statsautoriseret revisor den 2. marts 1993. Den første medarbejder blev ansat i december 1998, hvorefter medarbejderstaben løbende er blevet udvidet, og der er således 18 på kontoret i dag.


I forbindelse med indflytningen i det gamle Purhus Rådhus blev revisionsfirmaet omdannet til aktieselskab, hvor statsautoriseret revisor Karsten Laursen samtidig indtrådte som medejer. Karsten Laursen blev beskikket som statsautoriseret revisor den 15. januar 2002 og havde en fortid hos det landsdækkende revisionsfirma BDO Scanrevision, Statsautoriseret revisionsaktieselskab.

Revisionsfirmaet Ole Vestergaard er medlem af brancheorganisationen Foreningen af Statsautoriserede Revisorer (FSR). Alle medlemmer af FSR skal have et kvalitetssikringssystem, som med mellemrum kontrolleres via FSR og Revisortilsynet.

Værdier og mål

Hos Revisionsfirmaet Ole Vestergaard skal medarbejderne og deres trivsel til stadighed være i fokus. Som følge heraf har vi defineret følgende værdier og mål omkring medarbejderne og deres trivsel:

  • Vi er et mindre firma med en flad organisation, hvor alle bliver hørt og har mulighed for at præge beslutningerne omkring firmaet.
  • Vi skal være hele mennesker, der såvel arbejdsmæssigt som privat har mulighed for at være i balance.
  • Vi prioriterer sundhed og har derfor røgfrit kontormiljø, ergonomisk korrekte kontormøbler med blandt andet hæve-/sænkefunktion samt frugtordning. Endvidere er alle medarbejdere dækket af behandlingsgaranti.
  • Gode og fleksible arbejdsvilkår med mulighed for individuelle aftaler.
  • Uformelt miljø og omgangstone med social ansvarlighed overfor hinanden og omverdenen.
  • Medarbejderne støttes til videreuddannelse både fagligt og økonomisk lige så langt ambitionerne rækker.
  • Viden og kompetencer skal til stadighed vedligeholdes og udbygges blandt andet gennem relevante kurser hvert år.

Med udgangspunkt i ovenstående er det vores håb at kunne fastholde og tiltrække kvalificerede medarbejdere med personligt engagement og troværdighed, så vi sammen kan skabe succes på alle planer.

KONTAKTINFO

Revisionsfirmaet
Ole Vestergaard A/S
Bakkevænget 16
8990 Faarup
Tlf.: +45 87 82 89 00
Email: olv@olv.dk
CVR: 31501741
FIND OS

ÅBNINGSTIDER

Mandag-torsdag:
8:00 - 16:00
Fredag:
8:00 - 15:30
Weekend: Lukket
REVISORPOSTEN

Informationerne på dette websted er af general karakter og er ikke anført med henblik på konkret rådgivning. Anvendelse af disse generelle informationer sker for brugerens eget ansvar og egen risiko. Vi kan ikke garantere, at vore informationer på internettet til enhver tid er ajourførte. Såfremt De skal træffe konkrete beslutninger anbefaler vi, at De søger professionel og personlig rådgivning. De er naturligvis velkommen til at kontakte Revisionsfirmaet Ole Vestergaard.
Admin