ERHVERVSSERVICE

Når man driver butik er det helt essentielt, at man er i stand til at koncentrere ressourcerne på at sælge varen.

Butiksdrift indebærer dog også nogle administrative opgaver. Disse opgaver kan komme til at fylde meget i bevidstheden, hvis de ikke løses på en tilfredsstillende måde. Derfor har Revisionsfirmaet Ole Vestergaard udviklet et koncept, hvor målrettet Erhvervsservice tilbydes indenfor butiksdrift.

Med dette koncept skal butikschefen blot en gang om ugen sende en kuvert til os med kasserapporter, bilag samt godkendte kreditorfakturaer. Herefter sørger vi for at følgende blive udført:

  • Ugentlig gennemgang/bogføring af elektronisk modtagne kasserapporter
  • Udarbejdelse af løn via lønbureau
  • Betaling af godkendte kreditorbilag med efterfølgende bogføring
  • Månedlig udsendelse af bogføringsbalance
  • Kvartalsvis opgørelse, indberetning og betaling af moms

Herudover kan vi naturligvis tilbyde alle vore øvrige ydelser, herunder revision og regnskabsudarbejdelse med afholdelse af regnskabsmøde, samt udfyldelse af selvangivelsen og udbytteerklæringer m.v.

 
KONTAKTINFO

Revisionsfirmaet
Ole Vestergaard A/S
Bakkevænget 16
8990 Faarup
Tlf.: +45 87 82 89 00
Email: olv@olv.dk
CVR: 31501741
FIND OS

ÅBNINGSTIDER

Mandag-torsdag:
8:00 - 16:00
Fredag:
8:00 - 15:30
Weekend: Lukket
REVISORPOSTEN

Informationerne på dette websted er af general karakter og er ikke anført med henblik på konkret rådgivning. Anvendelse af disse generelle informationer sker for brugerens eget ansvar og egen risiko. Vi kan ikke garantere, at vore informationer på internettet til enhver tid er ajourførte. Såfremt De skal træffe konkrete beslutninger anbefaler vi, at De søger professionel og personlig rådgivning. De er naturligvis velkommen til at kontakte Revisionsfirmaet Ole Vestergaard.
Admin