REGNSKAB
Revision omfatter planlægning og udførelse af lovpligtig revision kombineret med regnskabsmæssig assistance.Regnskabsmæssig assistance omfatter opstart af bogholderi, perioderegnskaber, evt. med budgetopfølgning og momsopgørelse, samt kombinerede driftsøkonomiske og skattemæssige årsrapporter m.v.

RÅDGIVNING
Skattemæssig assistance omfatter rådgivning om skat herunder f.eks. valg af virksomhedsform og skattemodel med henblik på at finde den løsning, der koster kunden mindst skat. Endvidere assisterer vi ved skattesager.

Rådgivning omfatter områder i tilknytning til revision, regnskabs- og skattemæssig assistance m.m.

Martin er beskikket som Statsautoriseret Revisor i sommeren 2017

VINDMØLLER
Revisionsfirmaet Ole Vestergaard har stor erfaring i revisorydelser indenfor vindmølledrift.Det gælder både når vindmøllerne ejes personligt, i selskab eller via vindmøllelaug. Læs mere HER!

KONTAKT
Hvis du vil høre mere om vores ydelser, så kontakt os ved at klikke HER!

KONTAKTINFO

Revisionsfirmaet
Ole Vestergaard A/S
Bakkevænget 16
8990 Faarup
Tlf.: +45 87 82 89 00
Email: olv@olv.dk
CVR: 31501741
FIND OS

ÅBNINGSTIDER

Mandag-torsdag:
8:00 - 16:00
Fredag:
8:00 - 15:30
Weekend: Lukket
REVISORPOSTEN

Informationerne på dette websted er af general karakter og er ikke anført med henblik på konkret rådgivning. Anvendelse af disse generelle informationer sker for brugerens eget ansvar og egen risiko. Vi kan ikke garantere, at vore informationer på internettet til enhver tid er ajourførte. Såfremt De skal træffe konkrete beslutninger anbefaler vi, at De søger professionel og personlig rådgivning. De er naturligvis velkommen til at kontakte Revisionsfirmaet Ole Vestergaard.
Admin